Taas on SE aika vuodesta!

No kyllä kaikki sen tietää. Ne joululahjat ja muut tohinat. Perjantaina on Black Friday ja sillon olis mahdollista hankkia hyvillä tarjouksilla joululahjoja, mutta onhan tämä aivan mahdotonta aikaa ihmiselle. Tiukan syksyn päälle tekisi jo mieli hengähtää, niin eikö pidä alkaa juosta kaupoissa kieli vyön alla…

Vaan minäpä en juokse. Hankin tänä vuonna kaikki lahjat netistä. Verkkokaupasta kaikki tavarat ja lähikaupasta ruuan. Jos jotain jää hankkimatta se saakin olla hankkimatta. Black Friday tarjoukset olis kyllä hyvä ottaa haltuun, jos vaan mitenkään ehtii. Tänä vuonna näyttäisi tulevan normaalia enemmän tarjouksia, vai mitä mieltä olette? Kuinka moni mun lukijoista tekee ostoksia tulevana viikonloppuna?

Mitä verkkokauppoja käytätte? Voitas koota vaikka kommentteihin hyviä ja suosittuja kauppoja ihan vaan muistilistaksi tai sitten teen erikseen siitä postauksen johon laitan oman linkkini.

Olen perustanut blogin talousmielessä alun perin, mutta koska minulla on monia muitakin blogeja, en ole saanut pidettyä tätä oikein ajantasalla, jäänyt vähän vähemmälle. Mutta voin toki tehdä tähän juttuun myös pienen lainavertailun, vaikka nyt niitä jouluostoksia varten, jos siis pitää ostaa joululahjoja lainarahalla.

Esimerkiksi 500 euron pikavippi.

  • Halvin Freedon Rahoituksen kautta 500€/12 kk maksuaika, maksat takaisin 529€, todellinen vuosikorko 11%
  • Kallein Euro24.fi luotto 500€/12 kk, maksat takaisin 1303€, todellinen vuosikorko 709%

Eli kalleimman ja halvimman 500 euron vipin välillä voi olla jopa noin paljon eroa, 774 euroa! Nuo on ihan uskomattomia hintoja kyllä.

Itse voit katsoa eri kokoisten vippien vertailua nopeasti täältä lainavertailusta Pikalainaa24.com. Freedom Rahoituksesta sen verran, että tuo hinta tuossa on alkaen hinta, koska firma välittää toisten lainoja ja alkaen hinnat on aina alkaen hintoja. Tuskin kukaan saa tuolla hinnalla, mutta silti tuo kallein laina on aika mahdoton.

Varmaan noin yleiseksi ohjeeksi voin sanoa, että jos sinulla on edes jotain kuukausituloja, luulen, että nykyään saat 500 euron lainan aika helpostikin alle 20% koron, ei tartte enää maksaa niitä suuria korkoja kuten takavuosina. Ruotsalainen Lendo on aika höveli, Bank Norwegian ja muut uudet tulokkaat myös. Ne on aika tehokkaasti puhdistaneet Suomen pikavippikenttää kohtuullisemmaksi. Ja se on hyvä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

85 − = 75